Dincolo de succes – Curs online gratuit

Dragi prieteni,

Împreună cu Equip Leadership România, o organizație focalizată pe educație și dezvoltare personală fondată de John Maxwell, voi începe un curs online în următoarea perioadă.

Cursul se numește DINCOLO DE SUCCES și ne propune un subiect esențial: Cum să trăiești o viață cu semnificație fără să sacrifici succesul personal? Vom vorbi despre „Cele șase chei ale succesului”: atitudinea, creșterea personală, integritatea, prioritățile, etica muncii și relațiile. De asemenea vom face un pas mai departe și vom discuta despre cum să aplicăm aceste lucruri în viața noastră astfel încât să avem o trăire intenționată orientată pe semnificație.

Mai multe detalii le poți găsi aici: https://equipleadership.ro/dds

Dacă vrei să faci parte din noul meu grup, te rog să îmi trimiți un email la info@valentindedu.ro. Dacă vezi mesajul acesta pe site-ul mei, poți să îmi scrii completând formularul de mai jos.  

Eu mă adresez în special celor din Timișoara și din zonele apropiate Timișoarei. În alte părți ale țării, sunt alți colegi care organizează cursul în localitatea lor. Dar, chiar dacă ești din altă parte, scrie-mi și te voi direcționa acolo unde poți beneficia cel mai mult. Fii sigur că vei ajunge pe mâini bune, vei cunoaște oameni noi și vei discuta subiecte esențiale pentru tine.

    Scroll to Top